ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ: «Είμαι Έλληνας σε κάποιο ποσοστό» (vid)
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τις εμπειρίες του από την Ελλάδα και επισήμανε πως έως κάποιο ποσοστό αισθάνεται σαν Έλληνας.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, όταν έζησε τόσες ξεχωριστές στιγμές στην πατρίδα μας από το 2015 έως το 2020, ως παίκτης του Ολυμπιακού.
Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο podcast «And One» της Μαρτίνα Μότουμ και του «BasketNews» και εξωτερίκευσε για ακόμα μία φορά τα αισθήματα που τρέφει για την Ελλάδα, ενώ διηγήθηκε και μία συνταρακτική ιστορία από την παιδική του ηλικία, η οποία του άλλαξε τη ζωή και τον ώθησε στο να ασχοληθεί με το μπάσκετ.
Συγκεκριμένα, ο πρώην «ερυθρόλευκος» σέντερ ανέφερε για την Ελλάδα:
«Πιστεύω σε κάποιο ποσοστό είμαι Έλληνας. Έζησα εκεί για πέντε χρόνια, πρώτη φορά που έφυγα από την πατρίδα μου. Έμενα μόνος μου, πέρασα πολύ χρόνο με τους Έλληνες συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Κατά κάποιο τρόπο, είμαι μέρος της κουλτούρας. Μιλάω ακόμα με τα παιδιά, με στηρίζουν, ακόμα και το καλοκαίρι, που έκανα την επέμβαση στην Ελλάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
