ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ: «Μιλάω καλύτερα τα ελληνικά από τα σερβικά»
Οι τρεις θητείες του Κέβιν Πάντερ στην Ελλάδα για λογαριασμό των Λαυρίου, ΑΕΚ και Ολυμπιακού τον βοήθησαν στο να μάθει έως κάποιο βαθμό την ελληνική γλώσσα.
Ο Κέβιν Πάντερ έχει πλέον γίνει κάτοχος σερβικού διαβατηρίου, όντας παίκτης της Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Με αφορμή αυτό, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ παραχώρησε δηλώσεις σε σερβικό μέσο, στο πλαίσιο των οποίων επισήμανε πως η ελληνική γλώσσα του είναι περισσότερο… οικεία από τη σέρβικη τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες τριών ελληνικών ομάδων στο παρελθόν (Λαύριο, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) και έχει… προλάβει να μάθει αρκετές ελληνικές λέξεις.
«Είναι μάλλον επειδή η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα εκτός ΗΠΑ που αγωνίστηκα. Ήμουν εκεί για τρία χρόνια και αυτή τη στιγμή μιλάω καλύτερα ελληνικά από σερβικά. Μου έρχονται πρώτα οι ελληνικές λέξεις στο μυαλό και δεν τις ξεχνάω εύκολα. Είναι μόλις ο δεύτερος χρόνος μου στη Σερβία. Ακόμη μαθαίνω» ανέφερε επί του θέματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
