ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ: Τραυματισμός-σοκ για Μπάτλερ, αποχώρησε υποβασταζόμενος (vid)
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Μαϊάμι μετά τον τραυματισμό του κορυφαίου NBAer, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα κόντρα στους Γουόριορς
Οι Γουόριορς έκαμψαν με 115-108 τη σθεναρή αντίσταση των Χιτ στο Chase Center, σ’ ένα ματς όπου ο Στεφ Κάρι σκόραρε λιγότερους από 10 πόντους ύστερα από περισσότερα από δύο χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: NBA: Μοράντ και Γκρίζλις «έλαμψαν» και στο Μπρούκλιν – Εδραιώνονται στην κορυφή της Ανατολής οι Μπουλς (vids)
Για τους Χιτ, που υποχώρησαν στο 23-15, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 22 πόντους, ο οποίος όμως αποχώρησε υποβασταζόμενος στην τρίτη περίοδο με τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο.
Ο παίκτης αδυνατούσε να ρίξει το βάρος του πάμω το πόδι, γεγονός που προκαλεί τεράστια ανησυχία στην ομάδα του αναφορικά με την σοβαρότητα της κατάστασης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
