ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: «Μονόδρομος η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε κάτι καλό»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, σχολίασε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ένεκα της έξαρσης του κορωνοϊού, τονίζοντας πως η σκληρή δουλειά αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

Το Περιστέρι πλήττεται από τον κορωνοϊό, όπως άλλωστε και οι περισσότερες ομάδες, γεγονός που έχει κρατήσει στάσιμους σε αγωνιστικό επίπεδο τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης».

Ο Μίλαν Τόμιτς σχολίασε τη διαμορφωθείσα κατάσταση με την Covid-19 και επισήμανε πως η σκληρή δουλειά αποτελεί μονόδρομο για να ακολουθήσει και η ομαδική βελτίωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Αυτό τον καιρό προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, στα οποία η ομάδα έχει μείνει πίσω. Σε κάθε λεπτομέρεια, της φυσικής κατάστασης, ατομικά και ομαδικά, προκειμένου να βελτιωθούμε στον τρόπο παιχνιδιού μας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι μονόδρομος η σκληρή δουλειά στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε και τον Covid-19, εμείς σαν ομάδα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να προχωράμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News