ΜΑΡΙΟ ΤΣΑΛΜΕΡΣ: «Ένιωσα ταπεινωμένος που έπαιξα στην Ευρώπη, δεν πληρωνόμουν»

Ο Μάριο Τσάλμερς μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη θητεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, σημειώνοντας πως αισθάνθηκε ταπεινωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί στη «Γηραιά Ήπειρο».

Ο Μάριο Τσάλμερς «ξεσπάθωσε» κατά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε ενώπιον του Τύπου των ΗΠΑ, με αφορμή την επιστροφή του στο NBA για λογαριασμό των Μαϊάμι Χιτ.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, του Άρη και της Βίρτους Μπολόνια δήλωσε πως αισθάνθηκε ταπεινωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί εκτός ΗΠΑ και στάθηκε στην ασυνέπεια των ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και στις καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών.

«Ένιωσα ταπεινωμένος που πήγα στην Ευρώπη. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Με διαφορετικούς χώρους. Κουράστηκα που πήγα εκτός ΗΠΑ. Δεν πληρωνόμουν και δεν έπαιρνα τα χρήματά μου στην ώρα τους» δήλωσε επί του θέματος στο «theundefeated.com».

Απεναντίας, αναφορικά με την επιστροφή του στους Χιτ και το NBA έσταζε… μέλι. «Το καλύτερο που μου συνέβη ήταν ότι γύρισα στο ΝΒΑ. Πέρασα πολλά από τότε. Τραυματίστηκα στον αχίλλειο και αγωνίστηκα στην Ευρώπη για μερικά χρόνια, όπου εκεί ήταν ένα διαφορετικό στιλ μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και ειδικά εκεί που ξεκίνησα», ανέφερε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News