ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: Με τις ίδιες έξι απουσίες κόντρα στους Χόρνετς
Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για τον αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς, μετά από τη νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς, με τα «Ελάφια» να μετρούν τις ίδιες έξι απουσίες.
Μετά από μία σημαντική νίκη επί των Νετς, οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν στην Σάρλοτ, τους Χόρνετς (09/01, 02:00).
Στην αναμέτρηση δεν θα δώσουν το «παρών» οι Τζρου Χόλιντεϊ, Τζορτζ Χιλ, Γκρέισον Άλεν, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Πατ Κόνατον και Μπρουκ Λόπεζ.
Επίσης, στην άκρη του πάγκου δεν θα βρίσκεται ούτε ο Μάικ Μπούντενχόλζερ, καθώς ο προπονητής των Μπακς έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
