ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Ακόμα έξι θετικά κρούσματα κορωνοϊού πριν το παιχνίδι με την Τρέντο
Η Παρτιζάν υποδέχεται την Τρέντο (21:30) για την 9η αγωνιστική του EuroCup, την ώρα που εντός των τειχών της ομάδας ανιχνεύτηκαν ακόμα έξι κρούσματα κορωνοϊού!
Ο κορωνοϊός πλήττει και την Παρτίζαν, που ανακοίνωσε ακόμα έξι θετικά κρούσματα, λίγες ώρες προτού υποδεχθεί την Τρέντο στην «Stark Arena» για την 9η αγωνιστική του EuroCup (21:30).
Μετά τον Νεμάνια Ντάγκουμπιτς που είχε βρεθεί θετικός και οι Ράντε Ζάγκορατς, Ντούσαν Μίλετιτς τέθηκαν εκτός, έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό. Πέραν από τους παίκτες και άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας εντοπίστηκαν θετικοί, με την εξάπλωση του κορωνοϊού εντός των αποδυτηρίων να βρίσκεται σε έξαρση.
Το καλό νέο για τους Σέρβους είναι η επιστροφή του Αλέξα Αβράμοβιτς, που είχε νοσήσει πριν λίγες μέρες, αλλά το τεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε αρνητικό και θα επιστρέψει σταδιακά στις υποχρεώσεις της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Μάρκο Νίκολιτς για Εθνική Σερβίας: «Κάποια στιγμή στο μέλλον, ναι»!
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για Ολυμπιακό: «Aπολαμβάνω να παίζω απέναντι τους»!
