ΕΟΚ: Ανακοίνωσε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και παράταση μεταγραφών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Α2 αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, ενώ παράλληλα παρατείνεται η μεταγραφική περίοδος.

Την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ανακοίνωσε η ΕΟΚ, μετά το λουκέτο στην Α2 αλλά και στις μικρότερες κατηγορίες, με τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν και πάλι στις 18 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως η μεταγραφική περίοδος παρατείνεται, αφού θα υπάρξει χρόνος για προσθήκες στις ομάδες μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News