ΣΑΚΙΛ ΜΑΚΚΙΣΙΚ: Με 50% σε παιχνίδι... γνώσεων της EuroLeague
ΣΑΚΙΛ ΜΑΚΚΙΣΙΚ: Η EuroLeague έβαλε τον Σακίλ ΜακΚίσικ σε ένα παιχνίδι γνώσεων, αλλά ο γκαρντ του Ολυμπιακού δεν τα πήγε και πολύ καλά.
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά στις γνώσεις του περί EuroLeague.
Μπορεί στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού να έχει κάνει κάποια εντυπωσιακά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο να βρίσκει παίκτες της EuroLeague ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά.
Ο Αμερικανός συμμετείχε σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων που ανέβηκε στο YouTube της διοργάνωσης, όπου έπρεπε να πει τα ονόματα των παικτών που σκοράρουν. Ολοκλήρωσε την αποστολή αυτή με μόλις 50% επιτυχία, βρίσκοντας 9/18.
Απογοητευμένος με τα ποσοστά του ο ΜακΚίσικ ζήτησε να το… επαναλάβουν ξανά.
Δείτε το βίντεο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
