ΝΑΝΤΕΡ - ΜΟΝΑΚΟ 87-83: Έχασαν κι άλλο έδαφος οι Μονεγάσκοι
Η Μονακό γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 87-83 από τη Ναντέρ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.
Η Μονακό γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 87-83 από τη Ναντέρ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ένα 48ωρο μετά το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για την EuroLeague, οι Μονεγάσκοι παρουσιάστηκαν «άδειοι» στην αναμέτρηση με τη Ναντέρ, κάτι που η γηπεδούχος ομάδα δεν άφησε να περάσει αναξιοποίητο.
Μ’ αυτή την ήττα, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς υποχώρησε στο 10-5 ρεκόρ, χάνοντας έδαφος από την πρωτοπόρο Λεβαλουά, που βρίσκεται στο 12-3 ρεκόρ.
Ερήμην του Μάικ Τζέιμς, ο Φαλ-Φαγέ έγινε ο παίκτης-βαρόμετρο στην επίθεση των Μονεγάσκων, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ. Οι Γουίλ Τόμας και Ντανίλο Άντζουσιτς ακολούθησαν σε απόδοση με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα, με τους υπόλοιπους παίκτες της «Σταχτοπούτας» της EuroLeague να περνούν απλά απαρατήρητοι.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο άλλοτε παίκτης της Κύμης, Κρις Χόρτον, ο οποίος αρίθμησε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 40 αγωνιστικά λεπτά, ενώ μεγάλη συμβολή στη νίκη των γηπεδούχων είχαν επίσης ο Άνταμ Μοκόκα με 19 πόντους και ο Νικ Τζόνσον με 15 πόντους και 11 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 38-39, 64-55, 87-83
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά των δύο ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
