ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: «Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε το πρόβλημα στον Ανγκόλα»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: Ο Στέφανος Δέδας δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα και την ήττα από τον Περιστέρι, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να παίξει καλύτερα.

Ο Στέφανος Δέδας δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά από τον αγώνα και την ήττα από τον Περιστέρι, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να παίξει καλύτερα.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε στην ΕΡΤ:

«Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε αυτό το πρόβλημα του Ανγκόλα, άρα είμαστε τυχεροί. Ενώ ο κόσμος νομίζει ότι είμαστε άτυχοι, εγώ πιστεύω πως ήμασταν τυχεροί σε αυτό το κομμάτι. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Όταν μας λείπει ο Μπράιαν λείπει η αθλητικότητα στην περιφέρεια. Δεν είναι λύση όποτε παίζει να βάζει 30 πόντους και όταν απουσιάζει να χάνουμε με διαφορά».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, είπε:

«Ό,τι παίκτες έχω αυτούς θα διαχειριστώ, με αξιοπρέπεια. Σήμερα δεν παίξαμε καλά, αυτό μετρά. Προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις, αλλά το μπάσκετ θέλει κοντούς και αθλητικότητα στα γκαρντ».  

Τέλος, για το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε:

«Αν γίνει μεταγραφή, θα είναι μόνο ο Λάνγκφορντ, γιατί μόνο αυτός μπορεί να αποκτηθεί. Δεν σημαίνει πως θα ζητήσω να πάρουμε παίκτη επειδή χάσαμε. Η επίθεση δεν ήταν το πρόβλημα σήμερα, βάλαμε 80 πόντους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News