ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ανταλλαγή δώρων και πρωτοχρονιάτικο unboxing

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και έτσι οι παίκτες του αντάλλαξαν δώρα και έκαναν πρωτοχρονιάτικο unboxing στα… μέσα Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και έτσι οι παίκτες του αντάλλαξαν δώρα και έκαναν πρωτοχρονιάτικο unboxing στα… μέσα Ιανουαρίου.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο παρκέ του ΣΕΦ και μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αντάλλαξαν τα δώρα τους, εξηγώντας μάλιστα τις επιλογές.

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Κάλλιο αργά, παρά… χωρίς δώρα! Υπάρχουν κάποιοι που στολίζουν για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβρη, είμαστε και εμείς που ξεστολίζουμε και ανταλλάσσουμε δώρα στα μέσα Γενάρη! 

Στην περίπτωσή μας, βέβαια, για όλα «φταίει» ο Covid-19, που μπορεί να άλλαξε τα πλάνα μας (λόγω των πολλών κρουσμάτων, κάθε δραστηριότητα της ομάδας αναστάλθηκε εκείνο το διάστημα), δεν μπόρεσε, ωστόσο, να «χαλάσει» τη διάθεσή μας για πειράγματα, ευχές και δώρα. Έτσι, για να μπει με χαμόγελα και αισιοδοξία το 2022! 

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε δυάδες και αντάλλαξαν δώρα, δίνοντας παράλληλα… εξηγήσεις τις επιλογές τους! 

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, στο βίντεο δεν εμφανίζεται να λαμβάνει δώρο ο Σωτήρης Οικονομόπουλος, καθώς ήταν “ζευγάρι” με τον Βασίλη Χρηστίδη που παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι και τα αντάλλαξαν prive αρκετές μέρες νωρίτερα. 

Καλή χρονιά λοιπόν!».

Δείτε το video:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News