ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρώτη προπόνηση για Γιόβιτς - Ατομικό ο Μέικον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις, με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει τον Στέφαν Γιόβιτς να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αλλά τον Νταρίλ Μέικον να κάνει ατομικό.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές (21/1, 19:30), με τον Δημήτρη Πρίφτη να βλέπει τον Στέφαν Γιόβιτς να κάνει την πρώτη του προπόνηση, αλλά τον Νταρίλ Μέικον να κάνει ατομικό.
Το απόγευμα της Τρίτης (18/1) ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προπόνησή του με τον Στέφαν Γιόβιτς να πατάει για πρώτη φορά το παρκέ του ΟΑΚΑ και να ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.
Ενοχλήσεις ο Μέικον
Από εκεί και πέρα, ο Νταρίλ Μέικον είχε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Λευτέρης Μαντζούκας, με την συμμετοχή αμφότερων κόντρα στην τουρκική ομάδα να είναι αμφίβολη.
First training session for @jovicstefann ??#paobc #panathinaikosbcopap #WeTheGreens #GreenOurHome #panathinaikos pic.twitter.com/fOnZnoRA5d
— Panathinaikos BC (@paobcgr) January 18, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
