ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ BC: Επισημοποίησε την επιστροφή του Ντεκ ως το 2024!

Ο Γκάμπριελ Ντεκ επέστρεψε και με τη… βούλα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να γνωστοποιεί τη συμφωνία της μαζί του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ επέστρεψε και με τη… βούλα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «βασίλισσα» να γνωστοποιεί τη συμφωνία της με τον Αργεντινό φόργουορντ έως το καλοκαίρι του 2024.

Η μεγάλη επιστροφή του Γκάμπριελ Ντεκ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον γεγονός! Το πρωί της Τετάρτης (19/01) η «βασίλισσα» έδωσε επίσημη μορφή στη συμφωνία της με τον Αργεντινό φόργουορντ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών, το οποίο θα εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2024. Το συμβόλαιό του περιλαμβάνει επίσης NBA out.

Ο Ντεκ εντάχθηκε για πρώτη φορά στο δυναμικό της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2018 και με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σ’ έναν από τους πλέον dominant φόργουορντ της EuroLeague, καταγράφοντας 9.7 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 58 συμμετοχές στην τελευταία του σεζόν στη Μαδρίτη (2020-21), προτού μεταπηδήσει στον «μαγικό κόσμο» του NBA για λογαριασμό των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Εκεί, δεν κατόρθωσε να στεριώσει, με την ισχνή του παρουσία να αποδεικνύεται και από τα νούμερά του στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπου και είχε μόλις 2.6 πόντους και 0.9 ριμπάουντ σε 7 συμμετοχές. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ της υφηλίου αγωνίστηκε συνολικά σε 17 ματς έχοντας 6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο.

Μετά από την αποδέσμευσή του από τους Θάντερ, ενδιαφέρθηκαν ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες για να τον ντύσουν στα χρώματά τους, αλλά ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία καταξιώθηκε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News