ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ξεκινάμε να παίζουμε ξανά μετά από καιρό»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/1, 21:05) και στάθηκε στην μεγάλη απουσία από τα παρκέ.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/1, 21:05) και στάθηκε στην μεγάλη απουσία από τα παρκέ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο σταθερή ομάδα φέτος στην Euroleague. Παίζουν καλό μπάσκετ. Είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην θέση του άσου, κατά την γνώμη μου. Βασίζονται στην άμυνα και για εμάς είναι πρόκληση το να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα». 

Ο Έλληνας προπονητής συνέχισε αναλύοντας την κατάσταση με τον κορονοϊό:

«Έχουμε κάνει τις προπονήσεις μας και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, ενώ έχουμε και παίκτες που επιστρέφουν από κορονοϊό. Περιμένουμε επίσης γεμάτο γήπεδο. Δεν θα ήθελα πάντως να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία την κατάσταση με τον covid. Για 17 μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις πλήρεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο που έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες. 

Θα δώσουμε 33 αγώνες σε 110 μέρες, δεν υπάρχει… μυστική συνταγή για όλο αυτό, πρέπει να παλέψουμε σκληρά σε όλα τα ματς, αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς, όμως δεν θα ρισκάρουμε με την χρησιμοποίηση αθλητών που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News