ΝΤΙΝΟ ΡΑΤΖΑ ΓΙΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην περνάει από το μυαλό μου»

ΝΤΙΝΟ ΡΑΤΖΑ: Με δηλώσεις του στη σελίδα Nedeljnik, ο Ντίνο Ράτζα μίλησε για την… ανίκητη εθνική Γιουγκοσλαβίας, την Γιουγκοπλάστιγκα αλλά και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον οποίον δεν έχει αποχαιρετήσει, όπως τονίζει ο ίδιος.

Η συνέντευξη του Ντίνο Ράτζα για τον Ίβκοβιτς, την Εθνική Γιουγκοσλαβίας και την Γιουγκοπλάστικα!

Με δηλώσεις του στη σελίδα Nedeljnik, ο Ντίνο Ράτζα μίλησε για την… ανίκητη εθνική Γιουγκοσλαβίας, την Γιουγκοπλάστιγκα αλλά και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον οποίον δεν έχει αποχαιρετήσει, όπως τονίζει ο ίδιος.

«Δεν έχω αποχαιρετήσει τον Ντούντα. Θα έλεγα αντίο αν υπήρχε τουλάχιστον μία μέρα που να μην είχε περάσει από το μυαλό μου. Ήταν απλά ένας προσωρινός χωρισμός».

Τόνισε πως η Εθνική Γιουγκοσλαβίας θα ήταν η αιώνια πρωταθλήτρια Ευρώπης αν δεν είχε διαλυθεί και καμία άλλη ομάδα δε θα μπορούσε να την πλησιάσει. Όσον αφορά την Γιουγκοπλάστιγκα, στην οποία αγωνίστηκε από το 1985 έως το 1990, ανέφερε πως ήταν μέρος των μπασκετικών Beatles, ενώ είχε μία ιστορία που κρύβει μέσα της και λίγο από… la casa de papel.

Συγκεκριμένα, στα γυρίσματα της σειράς ο διευθυντής φωτογραφίας είπε στους ηθοποιούς, πως πρέπει να είναι λίγο σαν την Γιουγκοπλάστικα, με τον Ράτζα να θέλει να του κάνει μία έκπληξη, πηγαίνοντάς του μία φανέλα στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου. Εκείνος τρελάθηκε και φόρεσε το μπλουζάκι, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News