ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Νέο κρούσμα κορωνοϊού πριν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Ο κορωνοϊός δεν λέει να αφήσει σε… ησυχία την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος βρέθηκε ένα νέο κρούσμα του ιού στην ομάδα μία ημέρα πριν τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο κορωνοϊός δεν λέει να αφήσει σε… ησυχία την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος βρέθηκε ένα νέο κρούσμα του ιού στην ομάδα μία ημέρα πριν τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να είχε «καθαρίσει» με τα κρούσματα και σιγά σιγά όλα να έδειχναν ότι η ομάδα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά ένα νέο κρούσμα εμφανίστηκε στον ιταλικό σύλλογο.
Πιο συγκεκριμένα η Αρμάνι Μιλάνο γνωστοποίησε πως εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού, μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (21/1, 19:00).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
