ΒΑΣΙΛΙΕ ΜΙΣΙΤΣ: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»
ΒΑΣΙΛΙΕ ΜΙΣΙΤΣ: Ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε μετά από την επικράτηση της Εφές επί του Παναθηναϊκού (82-81), με τον Σέρβο γκαρντ να αναφέρεται στην τελευταία φάση της ομάδας του, που έφερε τη νίκη.
Ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε μετά από την επικράτηση της Εφές επί του Παναθηναϊκού (82-81), με τον Σέρβο γκαρντ να αναφέρεται στην τελευταία φάση της ομάδας του, που έφερε τη νίκη.
Συγκεκριμένα ο Μίσιτς είπε:
«Πριν την τελευταία φάση πήρα αχρείαστο σουτ. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Περίμενα μία παγίδα, ήταν μία δύσκολη πάσα, αλλά ευτυχώς ο Πλάις είναι αρκετά ψηλός και έπιασε την μπάλα. Θέλαμε πολύ να βάλουμε αυτό το σουτ.
Έχουμε μάλλον πίεση, γιατί έχουμε καλούς σουτέρ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάρουμε τα σουτ και να τα βάλουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Πήρα τεχνική επειδή πάτησα με το μισό παπούτσι την γραμμή…»
- ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 82-81: Το τρίποντο του Μοερμάν που… πλήγωσε τον «εξάστερο»
- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE: Μόνη 3η η Αρμάνι – Στην 8η θέση η Εφές
- ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 82-81: Ένα δευτερόλεπτο ακόμα ρε γαμώτο…
- ΝΤΑΡΙΛ ΜΕΪΚΟΝ: «Νιώθω περήφανος για την καρδιά και τον χαρακτήρα του Παναθηναϊκού»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Ολυμπιακός: Πότε είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ - Μέρα και ώρα
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
