ΑΡΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα...»
ΑΡΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ (72-67) και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έπαιξε άμυνα στην τρίτη περίοδο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ (72-67) και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έπαιξε άμυνα στην τρίτη περίοδο.
Συγκεκριμένα είπε:
«Το παιχνίδι γύρισε στην τρίτη περίοδο γιατί σταματήσαμε να παίζουμε προσωπική άμυνα. Δεν κρατήσαμε την μπάλα μπροστά μας, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, μείναμε χαμηλά στο σκορ.
Έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς, έδειξαν μεγαλύτερο πάθος κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για την ομάδα μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αρμάντο Γκονσάλες: Πάει Μεξικό και τον περιμένουν με τρέλα
- Μπάμπης Κωστούλας: Η απίστευτη χαρά που έδωσε σε 8χρονο Έλληνα στο «Ολντ Τράφορντ» (vid)
- ΟΦΗ: Συνεχίζει δίχως φρένα και δεν ξέρεις πού θα σταματήσει
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός AKTOR - Μπουργκ, Παρτίζαν - ΠΑΟΚ
