ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: «Ο Χάμερ είναι πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για ανανέωση»

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, έπλεξε το εγκώμιο του Ίαν Χάμερ και προχώρησε στην αποκάλυψη πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, έπλεξε το εγκώμιο του Ίαν Χάμερ και προχώρησε στην αποκάλυψη πως έχει ήδη υπάρξει επαφή με την πλευρά του παίκτη για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Το σημαντικό ήταν ότι το πιστέψαμε από την αρχή. Είχαμε και την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή, οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο. Έχουμε μάθει στη δύσκολη καθημερινότητα με τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν ένα δευτερόλεπτο, είτε 37-38 λεπτά. Ο Ίαν (σ.σ. Χάμερ) ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News