ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: «Ο Χάμερ είναι πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για ανανέωση»
Στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, έπλεξε το εγκώμιο του Ίαν Χάμερ και προχώρησε στην αποκάλυψη πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, έπλεξε το εγκώμιο του Ίαν Χάμερ και προχώρησε στην αποκάλυψη πως έχει ήδη υπάρξει επαφή με την πλευρά του παίκτη για ανανέωση της συνεργασίας τους.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 72-67: «Κιτρινόμαυρη φάλαγγα», νίκησε στη «μάχη« των «Δικεφάλων»!
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Το σημαντικό ήταν ότι το πιστέψαμε από την αρχή. Είχαμε και την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή, οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο. Έχουμε μάθει στη δύσκολη καθημερινότητα με τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν ένα δευτερόλεπτο, είτε 37-38 λεπτά. Ο Ίαν (σ.σ. Χάμερ) ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
