ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ: Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά από την ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό (69-87) και τόνισε ότι όλοι θέλουν να παρουσιαστούν οι Ροδίτες καλύτεροι στον δεύτερο γύρο της Basket League.

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε μετά από την ήττα του Κολοσσού από τον Ολυμπιακό (69-87) και τόνισε ότι όλοι θέλουν να παρουσιαστούν οι Ροδίτες καλύτεροι στον δεύτερο γύρο της Basket League.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ματς: «Εμείς παίζουμε πάντα για να κάνουμε το καλύτερο ανεξαρτήτου αντιπάλου. Η άμυνα μας ήταν καλή, αλλά όταν παίζεις με ομάδες αυτού του επιπέδου θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να αποφύγεις τα λάθη. Μπορώ να το δικαιολογήσω από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη χάσαμε πολλές μάχες. Ο Ολυμπιακός έχει κορμιά και γκαρντ, αλλά πάντα θέλουμε το καλύτερο». 

Για τη συνέχεια: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο δεύτερο γύρο και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με επιτυχία την χρονιά. Πρέπει να παίζουμε με σωστή νοοτροπία ανεξαρτήτου αντιπάλου. Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε και κάποιες όχι. Οι παίκτες συνεχίζουν την καλή δουλειά και είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου, πρέπει να κοιτάξουμε το τέλος». 

Για το αν σκέφτεται να κάνει προσθήκες: «Αδυναμίες πάντα υπάρχουν. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με το υλικό που έχουμε και με αυτό θέλω να συνεχίσω. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Έχει να κάνει με το μπάσκετ που θέλεις να παίξεις. Ο κάθε προπονητής ανάλογα πως θέλει να παίξει κάνει προσθέσεις ανάλογα και τις δυνατότητες και το πορτοφόλι που έχει». 

Δείτε όσα είπε:

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News