ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ: «Η χειρότερή μας εμφάνιση στα χρόνια μας στην Α1»

Άκρως απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στο Περιστέρι παρουσιάστηκε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Άκρως απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στο Περιστέρι εμφανίστηκε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως πρόκειται για τη χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του στα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικό πρόσωπο από τους περισσότερους παίκτες του, με εξαίρεση όσους μπήκαν να παίξουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση σε όλα μας τα χρόνια στην Α1. Το Περιστέρι μάλλον μας σεβάστηκε περισσότερο στο τέλος και σταμάτησαν. Είχαμε μια πολύ κακή εικόνα που δεν την περιμέναμε, πρέπει να βελτιωθούμε, πνευματικά είναι το πρόβλημα.

Αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι θετικό, είναι ότι στα τελευταία λεπτά τα παιδιά που μπήκαν να παίξουν ήταν πιο τίμιοι στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Δεν μπήκε κανένας παίκτης σήμερα στο παρκέ, είναι ντροπιαστικό αυτό που βγάλαμε εμείς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News