ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΑΛΕΒ ΚΡΑΜΟ 104-64: Επιστροφή στις νίκες με... κατοστάρα
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΑΛΕΒ ΚΡΑΜΟ 104-64: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντέδρασε στις δύο ήττες από Μιλάνο και Ζενίτ, για EuroLeague και VTB League αντίστοιχα, ξεσπώντας πάνω στην αδύναμη Κάλεβ Κράμο με 104-64!
Με κορυφαίο τον Αλεξέι Σβεντ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Κάλεβ Κράμο 104-64 για την VTB League!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντέδρασε στις δύο ήττες από Μιλάνο και Ζενίτ, για EuroLeague και VTB League αντίστοιχα, ξεσπώντας πάνω στην αδύναμη Κάλεβ Κράμο με 104-64!
Η ομάδα του Ιτούδη έφτασε τις 9 νίκες (και 3 ήττες) ισοβαθμώντας με τη Ζενίτ, έχοντας κορυφαίο του παιχνιδιού τον Αλεξέι Σβεντ με 17 πόντους και 3 ασίστ, ενώ 14 προσέθεσε ο Γκριγκόνις.
Η διαφορά είχε ξεπεράσει τους 20 πόντους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (57-34) και η συνέχεια ήταν απλή υπόθεση για την ΤΣΣΚΑ, που είδε τους Μέλσον και Κίτσινγκ να σκοράρουν απέναντι στην άμυνά της 12 και 11 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 26-19, 57-34, 84-52, 104-64
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
