ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «Θα θέσουμε τον ρυθμό μας και θα χαμογελάσουμε στο τέλος»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

Με τις απουσίες να δυσκολεύουν την προετοιμασία του, ο Ολυμπιακός θέλει να υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (27/1 – 21:00) και να επιστρέψει στις νίκες, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ. Ο Μιχάλης Λούντζης πιστεύει πως το παιχνίδι θα έρθει προς την πλευρά του Ολυμπιακού, παρά τις απουσίες των ΜακΚίσικ και Πρίντζεζη, αλλά και του αμμφίβολου Χασάν Μάρτιν

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: «Η αλήθεια είναι ότι χαιρόμαστε καταρχάς πάρα πολύ που γυρνάμε και θα παίξουμε στην έδρα μας ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται με το ότι θα υπάρχουν λίγους φίλαθλοι στο γήπεδο, πιστεύουμε όμως ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ για να πάρουμε την νίκη. Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα στα οποία δεν δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό οπότε αύριο θα πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, να παλέψουμε για κάθε φάση και έτσι πιστεύω ότι θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα»

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ σκληρά και ίσως αυτό ήταν το λάθος μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι ίσως για αυτού του είδους το παιχνίδι. Τώρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι πρέπει να μπούμε και εμείς και να είμαστε πιο σκληροί από αυτούς ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου: «Όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο ο Κάλινιτς μας είχε κάνει πολύ μεγάλη ζημιά. Θα εστιάσουμε και πάνω του και πάνω σε όλα τα παιδιά, έχουμε παίκτες με πολλή ποιότητα το έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια, όποτε πιστεύω ότι αν μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά και θέσουμε τον ρυθμό μας και κάνουμε το παιχνίδι μας θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News