ΚΕΝΤΡΙΚ ΠΕΡΙ: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα»

ΚΕΝΤΡΙΚ ΠΕΡΙ: Ο Κέντρικ Πέρι προχώρησε σε μία ανάρτηση και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που ανοίγει στην Μπούντουτσνοστ.

Ο Κέντρικ Πέρι προχώρησε σε μία ανάρτηση και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του που ανοίγει στην Μπούντουτσνοστ.

Μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και την ανακοίνωσή του από την Μπούντουτσνοστ, ο Αμερικανός γκαρντ ευχαρίστησε τους «πράσινους» για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Συγκεκριμένα ο Πέρι έγραψε:

«Oι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες από συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και την πόλη της Αθήνας που μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ευπρόσδεκτοι, εμένα και την Άμπερ. Παρόλα αυτά ο χρόνος που περάσαμε εδώ δεν ήταν πολύς. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε, τις αναμνήσεις και εύχομαι τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες μου και στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. 

Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω το επόμενο ταξίδι στην καριέρα μου στην Μπούντουτσνοστ και ανυπομονώ να βοηθήσω ώστε να έχουμε περισσότερες επιτυχίες». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News