ΠΑΟΚ: Νέο πρόβλημα με Λοβ, την Κυριακή (30/1) στη Θεσσαλονίκη ο Γκριν

ΠΑΟΚ: Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Ζερμέιν Λοβ, καθώς ο Αμερικανός τραυματίστηκε, ενώ από την άλλη ο Φιλ Γκριν αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (30/1).

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Ζερμέιν Λοβ, καθώς ο Αμερικανός τραυματίστηκε, ενώ από την άλλη ο Φιλ Γκριν αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (30/1).

Συγκεκριμένα η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με το Λαύριο MEGABOLT συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena και τα προβλήματα δεν λείπουν για μία ακόμη φορά. 

Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, ο Jermaine Love χτύπησε στο δεξί πόδι (ποδοκνημική) και αποχώρησε. Ο αρχηγός της ομάδας ξεκίνησε άμεσα πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο η συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη. 

Το πρωί του Σαββάτου (29/1), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Αθήνα. 

Έρχεται την Κυριακή ο Phil Greene 

Το μεσημέρι τα Κυριακής (30/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Phil Greene. Ο νέος Αμερικανός παίκτης της ομάδας από τη Δευτέρα (31/1) θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco, με την προοπτική να κάνει το ντεμπούτο του στον αμέσως επόμενο αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα (Σάββατο 5/2)». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News