ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι απουσίες συνεχίζουν να υφίστανται για τον Ολυμπιακό ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (20:00) για την Stoiximan Basket League, αφού Πρίντεζης, Παπανικολάου και ΜακΚίσικ παραμένουν εκτός, ενώ ο Ζέιντ Μουόσα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής!
Οι απουσίες συνεχίζουν να υφίστανται για τον Ολυμπιακό ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (20:00) για την Stoiximan Basket League.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ώστε να αφήσει πίσω την πρώτη εντός έδρας ήττα στην EuroLeague από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, αφού και στη χθεσινή προπόνηση δεν είχε τον Σακίλ ΜακΚίσικ, που ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ενώ Πρίντεζης και Παπανικολάου παραμένουν εκτός!
Μάλιστα στη 12άδα του Ολυμπιακού δε θα υπάρχει ούτε ο Ζέιντ Μουόσα. Μπορεί να ήταν μέλος της αποστολής για το παιχνίδι με τους Σέρβους της Πέμπτη, ωστόσο στην Basket League λογίζεται ακόμα ως ξένος, μιας και δεν έχει ελληνικό διαβατήριο.
Αυτό συνεπάγεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με ενδεκάδα στα Λιόσια, με στόχο την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
