ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Βάζει άμεσα τα πράσινα ο Νίκος Χουγκάζ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ντύσει λοιπόν στα πράσινα τον Νίκο Χουγκάζ και μάλιστα άμεσα ώστε να μπορέσει να καλύψει και τα «κενά» που υπάρχουν.

Η απόφαση λήφθηκε και μετά το πρόβλημα του Παπαπέτρου θα επισπευσθεί η διαδικασία της επιστροφής του Νίκου Χουγκάζ κάτι που σας είχαμε αναφέρει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Επιστρέφει πριν την λήξη του δανεισμού του, ο Χουγκάζ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ένα σημαντικό απρόοπτο να διαχειριστεί. Την επιβεβλημένη επέμβαση του Ιωάννη Παπαπέτρου λόγω ιγμορίτιδας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Ο Παπαπέτρου έχει θέμα με την ιγμορίτιδα και πάει για επέμβαση. Μια επέμβαση που πρέπει να γίνει άμεσα. Είτε πριν το φάιναλ φορ είτε μετά. Το βέβαιο είναι πως η απόφαση για την επιστροφή του Νίκου Χουγκάζ είναι δεδομένη. Ηταν θέμα χρόνου να γίνει είτε τέλη Ιανουαρίου είτε αρχές Φλεβάρη.

Ο Ελληνας πάουερ φόργουορντ αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας να πατήσει στο παρκέ του ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια να λήξει ο δανεισμός του από τον Ιωνικό. Μην ξεχνάμε πως οι «πράσινοι» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας μαζί του για τέσσερα χρόνια.

Στόχος του Δημήτρη Πρίφτη είναι να μπορέσει ο Νίκος Χουγκάζ να μπει άμεσα στις προπονήσεις και αρχικώς να βοηθήσει ποσοτικά την ομάδα που έχει «κενά» και στην συνέχεια και ποιοτικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News