ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: «Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά από την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό (103-83) και στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στην τρίτη περίοδο, αλλά και στον τραυματισμό του Κέλι.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά από την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό (103-83) και στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στην τρίτη περίοδο, αλλά και στον τραυματισμό του Κέλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:  

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα.  

Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο συμπαγείς στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε και σουτ και έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν έχεις να γυρίσεις από το -20 απέναντι στον Παναθηναικό δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 54 πόντους, ξέφυγε εκεί το σκορ. Τα καταφέραμε για μιάμιση περίοδο να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ».  

Για τον τραυματισμό του Κέλι: «Νομίζω ότι είναι εντάξει. Καρδιοχτυπήσαμε γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Περαστικά και στον Γιάννη Σιδηροηλία που έκανε χειρουργείο. Είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια και ότι και να γίνει αγωνιζόμαστε κάθε μέρα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News