ΧΟΥΑΝΜΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ: «Ο Κατσικάρης είναι ο προπονητής μας, τον στηρίζουμε μέχρι… θανάτου»

ΧΟΥΑΝΜΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ: Ο GM της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, μίλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και στήριξε τον Φώτη Κατσικάρη τονίζοντας ότι ο Έλληνας τεχνικός δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί η ομάδα του.

Ο GM της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, μίλησε για την κατάσταση στον σύλλογο και στήριξε τον Φώτη Κατσικάρη τονίζοντας ότι ο Έλληνας τεχνικός δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί η ομάδα του.

Μπορεί η Ουνικάχα Μάλαγα να μην έχει μία από τις καλύτερες σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση της Liga Endesa και η πρόκριση στους «16» του BCL ήρθε με πολύ κόπο.

Έτσι, ο Φώτης Κατσικάρης έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την εικόνα της ομάδας του, αλλά ο General Manager της Μάλαγα, Χουάνμα Ροντρίγκεθ, επισήμανε ότι η διοίκηση της ομάδας στηρίζει μέχρι… θανάτου τον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τζένεραλ μάνατζερ της Ουνικάχα:  

«Ο Φώτης είναι ο προπονητής μας. Το λέω έτσι. Τον στηρίζουμε και είμαστε μαζί του. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είναι ο πρώτος που έχει στεναχωρηθεί και δουλεύει για να ανατρέψει την κατάσταση.  

Τον στηρίζουμε μέχρι… θανάτου, τον ακούμε και προσπαθούμε να του βρούμε λύσεις για την παρούσα κατάσταση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ο προπονητής μας και θα είμαστε μαζί του. Είναι επαγγελματικό το άθλημα και ξέρουμε πως πάει η κατάσταση. Εάν βλέπαμε ότι η ομάδα δεν τον ακολουθούσε, τότε θα ψάχναμε λύσεις νωρίτερα. Είναι ο πρώτος που ανησυχεί και προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News