ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ: «Δεν μπορούσα να κάνω δεύτερο σερί κακό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ»
ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 83-91 από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με τον Μάικ Τζέιμς να σκοράρει 29 πόντους, τονίζοντας το κακό περσινό του παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 83-91 από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με τον Μάικ Τζέιμς να σκοράρει 29 πόντους.
Με 29 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος της επικράτησης της Μονακό επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στη νίκη των Μονεγάσκων με 91-83. Ο Αμερικανός θυμήθηκε το κακό περσινό του παιχνίδι στην Αθήνα, τονίζοντας πως δε θα μπορούσε να κάνει δεύτερη χρονιά τόσο άσχημη εμφάνιση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΟΝΑΚΟ 83-91: Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα!
Οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:
Εκπληκτική εμφάνιση, στο δεύτερο ημίχρονο έμοιαζες πως έπαιζες μόνος: «Εβαλα κάποια σουτ, μετά αν βάλεις τα πρώτα σουτ έχεις αυτοπεποίθηση. Ένιωθα καλά με τα σουτ που πήρα».
Όσον αφορά το αν νιώθει… οικεία με τα καλάθια του ΟΑΚΑ: «Όχι το παιχνίδι της τελευταίας μου σεζόν εδώ ήταν τραγικό και δεν ήθελα να κάνω δεύτερο στη σειρά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
