ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: «Συνεχίζει να εξετάζει τον Κέβιν Πάνγκος»

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ακόμα στην λίστα της τον Κέβιν Πάνγκος και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει τελικά να τον κάνει δικό της.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ακόμα στην λίστα της τον Κέβιν Πάνγκος και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει τελικά να τον κάνει δικό της.

Μέχρι 23 Φεβρουαρίου θα περιμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν φαίνεται να μένει μόνο στην προσθήκη του Άλερικ Φρίμαν, καθώς εξετάζει ακόμα την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του στην περιφέρεια.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν λιθουανικά Μέσα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ακόμα στα υπόψιν της τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει μία σταθερή θέση στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Η ρωσική ομάδα είχε κάνει και το καλοκαίρι πρόταση στον Πάνγκος, αλλά εκείνος προτίμησε τότε να κυνηγήσει το όνειρο του NBA, το οποίο μέχρι στιγμής δεν του έχει… βγει.

Ο Καναδός αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό στην θυγατρική ομάδα των Κάβαλιερς και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα περιμένει μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου, όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο των ομάδων της Euroleague, για να δει αν θα τον κάνει δικό της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News