Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Νίκος Χουγκάζ ετοιμάζεται τη Δευτέρα (7/2) για ΟΑΚΑ

Ο Νίκος Χουγκάζ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Ιωνικού με το Περιστέρι και εντός του Σαββατοκύριακου θα τελειώσει η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εντάξει την ερχόμενη Δευτέρα (7/2) τον Νίκο Χουγκάζ μια και ο Ελληνας φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Ιωνικού με το Περιστέρι.

Υπήρχαν κάποια διαδικαστικά θέματα που έπρεπε να λυθούν. Κάποιες λεπτομέρειες. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και σύντομα ο Νίκος Χουγκάζ θα πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ έστω και με μία εβδομάδα καθυστέρηση. Ο Ελληνας φόργουορντ θα προστεθεί στο ρόστερ των «πρασίνων» ώστε να «καλύψει» ποσοτικά και ποιοτικά μερικές «τρύπες». Ο ίδιος ήθελε φυσικά να ενταχθεί άμεσα για να μπορέσει να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και αυτό αναμένεται να γίνει αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα (7/2).

Ο Ελληνας φόργουορντ ο οποίος έκανε το δικό του… άλμα μέσα από τον Ιωνικό, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής με το Περιστέρι διότι έχει δρομολογηθεί η μετακόμισή του στο ΟΑΚΑ. Ετσι μετά το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Λάρισα για το πρωτάθλημα, ο Νίκος Χουγκάζ θα ενσωματωθεί με την ομάδα με την οποία είχε υπογράψει το καλοκαίρι πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News