Κάιρι Ίρβινγκ: «Το να "χτίσεις" συνήθειες... πρωταθλήματος απαιτεί χρόνο»

Κάιρι Ίρβινγκ: Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε μετά από την έβδομη σερί ήττα των Μπρούκλιν Νετς, από τους Γιούτα Τζαζ (125-102) και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να μπορέσει να μπει στον δρόμο του πρωταθλητισμού και πάλι.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε μετά από την έβδομη σερί ήττα των Μπρούκλιν Νετς, από τους Γιούτα Τζαζ (125-102) και τόνισε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να μπορέσει να μπει στον δρόμο του πρωταθλητισμού και πάλι.

Οι Νετς συνεχίζουν να προβληματίζουν με την εικόνα τους, ο Κάιρι Ίρβινγκ για δεύτερο σερί παιχνίδι έμεινε χαμηλά, με 15 πόντους και 6/20 σουτ εντός πεδιάς και η κριτική για την πορεία του Μπρούκλιν γίνεται όλο και πιο σκληρή.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε μετά από την ήττα από τους Γιούτα Τζαζ και επισήμανε ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο έτσι ώστε να μποιρέσει να μπει και πάλι σε πορεία πρωταθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο Κάιρι Ίρβινγκ είπε:

«Το να “χτίσεις” συνήθειες πρωταθλήματος απαιτεί χρόνο. Και ο χρόνος δεν είναι απαραίτητα πάντα με το μέρος μας. Δεν ξέρω τι παιχνίδι είναι αυτό για μένα, οπότε ακόμα συνηθίζω να είμαι μέσα σε όλα αυτή τη στιγμή, ακόμα είμαι σε μία κατάσταση… παρατήρησης. Αλλά το να φτιάξουμε συνήθειες πρωταθλήματος παραμένει ψηλά και γνωρίζω ότι υπάρχει ένα άλλο επίπεδο που πρέπει να εστιάσεις όταν αισθάνεσαι κουρασμένος. Δεν συγκρατείσαι ή τίποτα τέτοιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News