Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Επίσημα, ο Χουγκάζ φοράει τα πράσινα

Ο Νίκος Χουγκάζ θα ενσωματωθεί την Τρίτη στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ καθότι έληξε ο δανεισμός του από τον Ιωνικό.

Υπήρχε συμφωνία για άμεση ένταξή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και έγινε και επίσημο. Ο Νίκος Χουγκάζ θα πιάσει από την Τρίτη (8/2) δουλειά στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Χουγκάζ το περασμένο καλοκαίρι και στην συνέχεια τον έδωσε δανεικό στον Ιωνικό, ομάδα με την οποία έκανε τα βήματά του στην Ελλάδα. Όμως κάτι η επέμβαση του Ιωάννη Παπαπέτρου, κάτι το λειψό ρόστερ, επίσπευσαν τις διαδικασίες της ενσωμάτωσής του κάτι για το οποίο είχατε ενημερωθεί από το sportday.gr ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Βάζει άμεσα τα πράσινα ο Νίκος Χουγκάζ  Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Νίκος Χουγκάζ ετοιμάζεται τη Δευτέρα (7/2) για ΟΑΚΑ

Συμφωνία υπήρχε ούτως ώστε ο 21χρονος φόργουορντ να αφήσει τη Νίκαια άμεσα και να ντυθεί στα πράσινα και αυτό έγινε πραγματικότητα μετά και την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νίκου Χουγκάζ στον Ιωνικό και ο αθλητής θα ενσωματωθεί από την Τρίτη (8/2) στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News