Γιώργος Καμπερίδης: «Το μίσος και η βία δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Το δικό του μήνυμα κατά της βίας έστειλε ο Γιώργος Καμπερίδης, στο πλαίσιο του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νικαίας (09/02, 17:00).

Το δικό του μήνυμα κατά της βίας έστειλε ο Γιώργος Καμπερίδης μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νικαίας (09/02, 17:00).

Αναλυτικά το blog του:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και οφείλουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο για να κερδίσουμε. Στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Πάτρα με τον Προμηθέα, κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Ιδιαίτερα στην άμυνα κι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε απέναντι στον Ιωνικό.

Να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να φτάσει εύκολα στο καλάθι μας και μέσα από την καλή και αποτελεσματική άμυνα να φτάσουμε και στις σωστές επιλογές στην επίθεση.

Άφησα το πιο σημαντικό για το τέλος. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη. Είναι τόσο κρίμα και άδικο. Ένα νέο παιδί 19 ετών.

Είναι τραγικό και δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά. Είμαστε στο χώρο του αθλητισμού από αγάπη για το μπάσκετ και για αυτό που κάνουμε. Το μίσος και η βία δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News