Κέβιν Πάντερ: «Ο Ομπράντοβιτς λέει απλά κάποιες... κακές λέξεις»

Κέβιν Πάντερ: Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει με την Παρτιζάν και παράλληλα αναφέρθηκε στην συνύπαρξή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επισημαίνοντας ότι είναι αρκετά απαιτητικός.

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει με την Παρτιζάν και παράλληλα αναφέρθηκε στην συνύπαρξή του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επισημαίνοντας ότι είναι αρκετά απαιτητικός.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν μίλησε στο «The Crossover Podcast» του Τζο Αρλάουκας και αποκάλυψε τις… μεθόδους που ακολουθεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι «σου λέει απλά να είσαι ο εαυτός σου».

Συγκεκριμένα ο Κέβιν Πάντερ είπε:

«Πάντα χρειάζομαι κάτι που θα μου προσφέρει κίνητρο. Έχω κίνητρο τα τελευταία έξι χρόνια. Έτσι μου αρέσει να χτίζω τη κάθε σεζόν, έχοντας κάποιου είδους κίνητρο. Ένα πράγμα που ρώτησα είναι αναφορικά με το πλάνο, που θέλετε να φτάσει η ομάδα. Προφανώς, να επιστρέψει στην Euroleague. Με το που μου είπε ο Ομπράντοβιτς “θέλουμε να επιστρέψουμε στην Euroleague και προσπαθούμε να το πετύχουμε τώρα”, άκουσα ότι ήταν να ακούσω. Με αυτόν ως προπονητή, δεν χρειαζόταν να μάθω κάτι άλλο». 

Για την επιλογή του να υπογράψει με την Παρτιζάν: «Ήταν μια απ’ τις δυσκολότερες αποφάσεις μου. Έπρεπε να το σκεφτώ μέσα σε 24 ώρες επειδή όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μόλις έλαβα την απόφαση μου, ήμουν χαρούμενος. Αυτό που με χαροποίησε ήταν το feedback που έπαιρνα από άλλους παίκτες. Έτσι ήξερα πως δεν έλαβα μια κακή απόφαση. Ήμουν αισιόδοξος για την απόφαση μου, αλλά όταν το ακούς κι από άλλους παίκτες που σέβονται αυτό που έκανε, ενισχύθηκε το συναίσθημα μου». 

Εξάλλου, ο έμπειρος σκόρερ περιέγραψε τη συνύπαρξη του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ρώτησα τον Ντατόμε, με το που υπέγραψα μάλιστα, του έστειλα κατευθείαν μήνυμα. “Πες μου τα πάντα Τζίτζι” του είπα. Ο Τζίτζι ήταν ειλικρινής. Μου εξήγησε ότι ο κόουτς έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά αυτό ήταν κάτι που γνώριζα από πριν. 

Ειλικρινά, ο Ομπράντοβιτς φωνάζει πράγματι, είναι τρομερά απαιτητικός, αλλά είμαι συνηθισμένος σε όλα αυτά. Αν τον ακούσεις, θα σκεφτείς ότι δεν είναι τρελός, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Λέει απλά κάποιες κακές λέξεις και σου ζητά να σουτάρεις τη μπάλα, να είσαι επιθετικός και να μην κάνεις χαζά πράγματα. Εάν σταθείς στον τρόπο που τα λέει, το ‘χεις χάσει. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να ακούσεις πραγματικά αυτά που λέει. Σου λέει απλά να είσαι ο εαυτός σου». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News