Γιάννης Αθηναίου: «Μέχρι την Παρασκευή θα δούμε αν θα προλάβω το ματς με τον Άρη»

Γιάννης Αθηναίου: Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή θα γίνει ξεκάθαρο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο ημίχρονο του αγώνα του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή θα γίνει ξεκάθαρο αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Άρη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αθηναίου είπε στην ΕΡΤ:

«Θα δούμε πως θα πάει μέχρι την Παρασκευή για το αν θα προλάβω τον Άρη. Είναι θλάση α’ βαθμού και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες». 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα και δίνουμε έμφαση στην τακτική. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα και προσπαθούν να πάρουν πόντους μέσα από τη ρακέτα. Νομίζω τα παιδιά έχουν καταλάβει πως με τη φυγή του Νίκου και τη δική μου απουσία να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Αν ελέγξουμε το τρίτο δεκάλεπτο θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε». 

Και ολοκλήρωσε λέγοντας για τη μάχη της σωτηρίας: «Εχουν γίνει αρκετές αλλαγές από την αρχή της χρονιάς, προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News