Άρης Λυκογιάννης: «Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας»

Άρης Λυκογιάννης: Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού (69-66) και τόνισε ότι η ομάδα του… έσφιξε την άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού (69-66) και τόνισε ότι η ομάδα του… έσφιξε την άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:  

«Είχαμε πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας, ενώ είχαμε να διαχειριστούμε την απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, την κούραση, αλλά και τον τραυματισμό του Τολιόπουλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέραμε ότι θα παίξει με όσες δυνάμεις έχει, σημαδεύοντας αυτό το παιχνίδι, για να μπορέσει να φύγει από την θέση που είναι στο τέλος της βαθμολογίας. 

Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως επιθετικά. Χάσαμε βολές, χάσαμε καλάθια από κάτω, ενώ δώσαμε αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ στον Ιωνικό, που πήγε σε υψηλό σκορ στο διάστημα αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας, δεχτήκαμε ουσιαστικά 24 πόντους, καθώς μπήκε ένα καλάθι στο τέλος κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Βρήκαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ με τον Ρίβερς και τον Γκριν και πήραμε μία σημαντική νίκη. Έχουμε και πάλι λίγο χρόνο προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Προμηθέα και θα πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση και τους τραυματισμούς, για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News