Euroleague: Οι απουσίες της 2ης ημέρας της 26ης αγωνιστικής
Με 3 αγώνες συνεχίζεται η 26η αγωνιστική της Euroleague, με αρκετούς παίκτες να απουσιάζουν από τις αποψινές αναμετρήσεις.
Η σημερινή αγωνιστική δράση της Euroleague, ξεκινάει με τον αγώνα ανάμεσα στην Ούνικς και τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Λορέντζο Μπράουν για τους γηπεδούχους να είναι αμφίβολος, ενώ ο Μάικ Τσίμπες δεν θα αγωνιστεί για τους «ερυθρόλευκους».
Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, έχει ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Έλι Οκόμπο, Γουίλιαμ Χάουαρντ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Ρέιμαν Μόργκαν, ενώ ίσως λείψει και ο Αντουάν Ντιό. Η ελληνική ομάδα από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Λευτέρη Μποχωρίδη.
Το τελευταίο ματς της 26ης αγωνιστικής είναι το κλάσικο, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι «μαδριλένοι» δεν μπορούν να βασιστούν στους, Ρούντι Φερνάντεθ, Γκάμπριελ Ντεκ και Τζέφρι Τέιλορ, ενώ οι «μπλαουγράνα» θα στερηθούν τους Κόρι Χίγκινς και Άλεξ Αμπρίνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
