Χάουαρντ Σαντ-Ρος: «Είναι... τρομακτικό να παίζεις στον Παναθηναϊκό»

Χάουαρντ Σαντ-Ρος: Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε στο Focus της Euroleague για την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό και το πόσο… τρομακτικό είναι να αγωνίζεται κανείς για την «πράσινη» φανέλα.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε στο Focus της Euroleague για την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό και το πόσο… τρομακτικό είναι να αγωνίζεται κανείς για την «πράσινη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:   

Για τη μέχρι τώρα πορεία του: «Είναι ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά το απολαμβάνω. Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους, έχω γνωρίσει πολλούς προπονητές. Μαθαίνω πως δουλεύουν, πώς ζουν. Είναι κάτι τρομερό. Κάποιες φορές… τρελαίνομαι. Αναρωτιούνται αν αυτό το κουβαλάω από την Κούβα. Είμαι περήφανος για αυτό, έρχεται από την χώρα μου. Είμαστε άνθρωποι που απολαμβάνουν τη ζωή, ανεξαρτήτως καιρού ή σκορ. Πάντα είμαι ο ίδιος».   

Για το μέγεθος του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάπως… τρομακτικό. Κάποιοι πιστεύουν πως πρέπει να είσαι πάντα συνεπής, γιατί φοράς την πράσινη φανέλα. Να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, ανεξαρτήτως συνθηκών. Το μέγεθός μου στην άμυνα μιλάει από μόνο του. Κάποιος θέλει να με φέρει σε μια ομάδα, γιατί παίζω άμυνα, είμαι σωστός στα αποδυτήρια και πάντα φιλικός. Έτσι, μπορώ να ανοίγω πόρτες και για άλλους παίκτες από την Κούβα. Λέω σε όλους να συνεχίσουν. Είναι το σχέδιο του Θεού, κάποια μέρα θα τους έρθει κάτι καλό».   

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε για εκείνον: «Σου δίνει την επιλογή να τον χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Θα έλεγα πως είναι ένα πολύ καλό κομμάτι για μία ομάδα».   

Τέλος, ο Ντάριλ Μέικον συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικός συμπαίκτης ο Χάουαρντ, αποδέχεται πάντα τον ρόλο του στην ομάδα. Δεν διαμαρτύρεται για τίποτα. Πάντα πιέζει προς το καλύτερο». 

Δείτε το video της Euroleague:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News