Δέδας: «Έχουμε μπει σε διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ»

ΑΕΚ: Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα αλλά και την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Λάρισα αλλά και την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο aekbc.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Η δεδομένη χρονική στιγμή ευνοεί τη Λάρισα. Η αντίπαλός μας επιτυγχάνει εξαιρετική πρόοδο τον τελευταίο μήνα, με σημαντικές νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις.

Από την πλευρά μας, έχουμε μπει σε μία διαδικασία ανασύνταξης και ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά όπως ξέρουν όλοι, τα προβλήματα δεν μας εγκαταλείπουν…

 Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με απασχολεί, είναι το πότε θα επιστρέψουν οι ασθενείς και τραυματίες αθλητές μας, για να κάνουμε έναν πολύ καλό τερματισμό στην κανονική περίοδο. Θέλω να ελπίζω, ότι το ματς της Λάρισας, θα είναι το τελευταίο με χτυπητές αδυναμίες, και ότι στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος θα εμφανίσουμε, έστω με καθυστέρηση, μία ομάδα έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, οι αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο μου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News