Οκάρο Γουάιτ: «Έχουμε μια ομάδα από παιδιά που παίζουν καλά»

Οκάρο Γουάιτ: Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (76-63) και επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν παίκτες που παίζουν καλά και σκληρά.

Ο Οκάρο Γουάιτ μίλησε μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν (76-63) και επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν παίκτες που παίζουν καλά και σκληρά.

Συγκεκριμένα στο flash interview ο Οκάρο Γουάιτ είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Κάθε φορά που παίρνεις μια νίκη στο δρόμο της Euroleague, είμαστε ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα από παιδιά που παίζουν καλά και παλέψαμε σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό. Αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν, οπότε προσπαθούμε να τελειώσουμε δυνατά, να παλέψουμε και να παίξουμε σκληρά». 

Λίγο αργότερα στη ΝΟVA ανάφερε: «Είναι πολύ καλό για εμάς, καταφέραμε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη, είναι πολύ σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό δεν ήταν ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση αλλά η αυτοπεποίθηση που μπαίνεις να παίξεις ένα παιχνίδι και ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι την συνέχεια σου στην Euroleague. Δηλαδή πόσο ζεστός είσαι να παίξεις τέτοια ματς». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News