Κώστας Μέξας: «Έχουμε κίνητρο κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Με ελάχιστο χρόνο στη διάθεση του ο Ηρακλής ολοκλήρωσε σήμερα στο ΟΑΚΑ την προετοιμασία του για το αυριανό, εξ’ αναβολής παιχνίδι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό (13/02, 17:00, ΕΡΤ3).
Αναμέτρηση που μπαίνει στο πρόγραμμα για τον «Γηραιό» μια μέρα μετά την εκτός έδρας υποχρέωση και την ήττα (71-68) που υπέστη από το Περιστέρι (12/2, 15η αγωνιστική).
Για τη δοκιμασία κόντρα στους «πράσινους» ο Κώστας Μέξας, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το οποίο δυσκολεύει λίγο παραπάνω η προσπάθεια, που κατέβαλλε η ομάδα, απέναντι στο Περιστέρι, δεδομένου του μικρού rotation και του ρόστερ, που έχουμε. Οι παίκτες μας θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς στο ενεργειακό κομμάτι, κόντρα στον Παναθηναϊκό».
Κατέληξε ο προπονητής των «κυανόλευκων» τονίζοντας: «Σίγουρα έχουμε κίνητρο, γιατί παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό από μόνο του πρέπει να αποτελεί κίνητρο για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε, με τη μία προπόνηση και την ανάλυση στο video να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί, δεδομένων των συνθηκών. Στόχος είναι ένα κάνουμε ένα βηματάκι μπροστά, όπως έγινε στον αγώνα με το Περιστέρι, με ορίζοντα την επόμενη μέρα και τα παιχνίδια, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ντάβιντ Κουρμινόφσκι: Το πρώτο «καλαματιανό» χατ τρικ ύστερα από 28 χρόνια!
- Χρήστος Κόντης: «Παίρνω την ευθύνη - Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια δώρα, είμαστε ο ΟΦΗ»
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τον τραυματισμό του Γιαμπουσέλε
- Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να χάσει παιχνίδι - Όποιος παίζει πρέπει να συνεισφέρει στον Ολυμπιακό»
- Πετρούνιας: Πρόκριση στον 8ο παγκόσμιο τελικό της καριέρας του!
