Λεωνίδας Κασελάκης: «Είχαμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι»

Λεωνίδας Κασελάκης: Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή (70-58) και επισήμανε ότι το μυαλό των «πρασίνων» ήταν στο Final Dour του Κυπέλλου.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή (70-58) και επισήμανε ότι το μυαλό των «πρασίνων» ήταν στο Final Dour του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε στην ΕΡΤ:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα θέμα ενέργειας. Δεν καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα σημεία που θέλαμε. Ο Ηρακλής βρήκε αυτοπεποίθηση μέσα από αυτό και μας έβαλε δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι.

Είχαμε και το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι. Δεν γίνεται να συγκεντρωθείς 100% σε ένα παιχνίδι, σκέφτεσαι και το επόμενο, κάτι που ίσως είναι λάθος.

Το Σαββατοκύριακο έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο μπροστά μας, ήμασταν και σε κάποια σουτ άστοχοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν είναι κανένα ματς εύκολο, πρέπει να ματώνεις για να κερδίσεις.

Πάμε να παίξουμε δύο τελικούς. Ο πρώτος είναι με τον Προμηθέα, ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα, που κάνει σταθερά βήματα ανόδου. Έχουμε συγκεντρωθεί εκεί δεν βλέπουμε μπροστά μας, γιατί για να παίξεις την Κυριακή, πρέπει να κερδίσεις την Παρασκευή.

Είναι σημαντικό να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα, αλλά και με την Λάρισα. Πρέπει να μπούμε δυνατοί όπως με τη Βιλερμπάν για να δώσουμε τον ρυθμό του αγώνα». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News