Μακάμπι: Οπαδοί επιχείρησαν να επιτεθούν σε παίκτες και Σφαιρόπουλο μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ!

Μακάμπι: Οπαδοί επιχείρησαν να επιτεθούν σε παίκτες και Σφαιρόπουλο μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ στο Τελ Αβίβ για το κύπελλο του Ισραήλ!

Άγρια σκηνικά εκτυλίχθηκαν λίγες στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάποελ Τελ Αβίβ, που πιστοποίησε την τρίτη φετινή ήττα της «ομάδας του λαού» από τη συμπολίτισσά της και τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Κυπέλλου Ισράηλ.

Μαινόμενοι οπαδοί της Μακάμπι συγκρούστηκαν στις εξέδρες της Menora Mivtachim Arena με ανθρώπους επιφορτισμένους με την ευθύνη της ασφάλειας του γηπέδου, ενώ ορισμένοι εξ αυτών επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό προκειμένου να εισβάλουν στα αποδυτήρια και να επιτεθούν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ευτυχώς, η αστυνομία απέτρεψε τα χειρότερα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη να απομακρύνονται από το γήπεδο με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων!

Μάλιστα, πληροφορίες από το Ισραήλ που ελέγχονται για την εγκυρότητά τους αναφέρουν πως η καρέκλα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει αρχίσει να «τρίζει» ξανά μετά από το νέο «στραπάτσο» (όπως άλλωστε είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο), ωστόσο κάτι τέτοιο μένει να φανεί εάν περιέχει κάποια δόση αλήθειας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News