Μιχάλης Λούντζης: «Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολύ το Κύπελλο»

Μιχάλης Λούντζης: Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου (101-58) και υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου (101-58) και υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και θέλουν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Λούντζης:  

Για το παιχνίδι: «Λίγο η κούραση, λίγο το παιχνίδι της Παρασκευής για το Κύπελλο και το ότι δεν είχαμε το μυαλό μας έπαιξαν ρόλο που στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν κοντά (σ.σ. 41-40)». 

Για το Κύπελλο: «Είμαστε έτοιμοι, το θέλουμε πολύ, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Θα παίξει ρόλο η άμυνα, τα μονά παιχνίδι κρύβουν κινδύνους. Με δυνατή άμυνα θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Ελπίζουμε να είναι καλά και κοντά μας ο Γουόκαπ για το Κύπελλο. Αν δεν μπορέσει θα δώσουμε όλοι οι υπόλοιποι τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη». 

Για τη δική του απόδοση: «Νιώθω πολύ καλά, με εμπιστεύονται, προσπαθώ να βοηθάω με την ενέργειά μου και ειδικά στην άμυνα και είμαι πολύ χαρούμενος». 

Για το Λαύριο: «Συγχαρητήρια για το παιχνίδι τους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασαν τον Κάρτερ που ήταν σημαντική απώλεια. Έχουν να δείξουν ακόμα πράγματα, ήμουν εκεί δύο χρόνια, έχω αγάπη για το Λαύριο και τους εύχομαι καλή συνέχεια». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News