Ενές Καντέρ Φρίντομ: «Θα μιλήσω με τον Μητσοτάκη για προσφυγικό και... μπάσκετ»

Ενές Καντέρ Φρίντομ: Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ, μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το προσφυγικό, αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ, μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το προσφυγικό, αλλά και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Πριν από λίγες μέρες ο Ενές Καντέρ Φρίντομ έγινε ανταλλαγή από τους Μπόστον Σέλτικς στους Χιούστον Ρόκετς, με τις «ρουκέτες» να τον αποδεσμεύουν αμέσως.

Πλέον ο Τούρκος σέντερ -με αμερικανικό διαβατήριο- αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην χώρα μας.

Μάλιστα ο Καντέρ θέλει να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συνομιλήσει μαζί του για το προσφυγικό και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, θα συζητήσει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί επαγγελματικά στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο αδερφός του, Κερέμ, έχει αγωνιστεί στην Basket League με την φανέλα του Κολοσσό Ρόδου, ενώ και ο NBAer πριν δύο χρόνια είχε αναφέρει ότι θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα είπε στο OPEN ο Ενές Καντέρ Φρίντομ:

«Τώρα που έχω το αμερικανικό διαβατήριο μου σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλάδα με την ελπίδα να συναντηθώ με τον πρωθυπουργό, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις των Τούρκων προσφύγων. 

Ανάλογα με το πώς θα πάει η κουβέντα μας αυτή θα του μιλήσω και για το ενδεχόμενο να αγωνιστώ επαγγελματικά στην Ελλάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News