Μακάμπι Τελ Αβίβ: Γουίλιαμς, Ρέινολντς και Τόμας διασκέδασαν μετά από τον αποκλεισμό!

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ολοένα και χειροτερεύει το κλίμα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Καϊρί Τόμας απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν.

Ολοένα και χειροτερεύει το κλίμα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς μετά από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Χάποελ Τελ Αβίβ, οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Καϊρί Τόμας απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από την Χάποελ, οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν κατά των παικτών, η θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται, αλλά τρεις Αμερικανοί παίκτες δεν… χαμπαριάζουν από τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Τζέιλεν Ρέινολντς και Καϊρί Τόμας διασκέδασαν και γιόρτασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, απαθανατίστηκαν σε video να χορεύουν και να πειράζονται ο ένας με τον άλλον σε ένα κλίμα ευφορίας.

Στο video που αναρτήθηκε στο Instagram, υπήρχε και η φράση: «Κακό παιχνίδι, αλλά δεν μας νοιάζει, γιατί είναι του Αγίου Βαλεντίνου». 

Δείτε τα… κατορθώματά τους:

Μάλιστα, πηγή της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρει στο «Sports Walla» ότι «αυτό που έγινε δείχνει ασέβεια στους οπαδούς μας. Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα χρειάστηκαν βοήθεια της ασφάλειας του γηπέδου για να αποχωρήσουν, θα μπορούσαν να είναι πιο ταπεινοί».

Πλέον και οι τρεις παίκτες απειλούνται με κυρώσεις, με την διοίκηση της Μακάμπι να παίρνει την οριστική της απόφαση μέσα στις επόμενες ώρες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News