Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Οι στιγμές στην Μακάμπι θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Οι στιγμές στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Μετά από τρία χρόνια και τρεις μήνες στο τιμόνι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απομακρύνθηκε και έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού.

Δε θα ξεχάσει ποτέ τις στιγμές που έζησε στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι, τονίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ισραήλ και ένα Κύπελλο, προτού απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η Μακάμπι ήδη σκέφεται την επόμενη μέρα με τα ονόματα του Κάτας, αλλά και του Αντρέα Τρινκιέρι για το καλοκαίρι να έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι!

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω το ιστορικό κλαμπ. Ευχαριστώ τους παίκτες που πέρασαν από εδώ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν για τη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους προπονητές, τα μέλη του σταφ και τους ανθρώπους της Μακάμπι για την εκπληκτική σχέση που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους στην Μακάμπι.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν από τους οπαδούς της Μακάμπι για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές θα έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Δυστυχώς δεν τα πήγαμε πολύ καλά τελευταία, παρότι προσπαθήσαμε να “σηκωθούμε” ως ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Αφήνω την ομάδα που αγαπώ, γνωρίζοντας πως έχω δουλέψει τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, έχοντας νιώσει μέσα μου το «Maccabist Mentality» και το μαχητικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την ομάδα. Δούλεψα με σεβασμό, περηφάνεια, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

Καλή τύχη σε όλους στην Μακάμπι»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News